dijous, 19 de juliol de 2012

Fotos noves i una mica de crònica!

Hola!
Ja tornem a ser aquí! Després d'alguns dies en què no hem trobat moments per informar, aquí fem una mica de crònica del que hem anat fent fins ara! Anem a pams!

Pel que fa la feina al camp...
Algunes de les feines ja les hem acabat! Hem adequat els marges del camí, fent una rasa per a la contenció i protecció contra les pluges. El forn està totalment acabat i aviat el volem provar, a veure què tal surt el pa! També hem soterrat la mànega pel regadiu de l'hort.

I ara, encetem un nou repte: la rehabilitació dels murs de pedra-seca! En primer lloc, cal retirar la brossa per després, empedrar de nou!

Pel que fa a la descoberta de l'entorn...
El 3r dia vam descobrir el preciós poble d'Aulàs! Un de les coses que més ens va agradar va ser la bassa, on vam fer un banyet! El cap de setmana vam seguir la descoberta tot fent ruta per la Terreta (la comarca natural on es troba el Mas de Barreda). Coneixeu Torre de Tamúrica, Sapeira o Esplugafreda?. Si no , us els recomanem!
Per últim, també vam conèixer el refugi dels voltors de Tremp, on vam visitar el seu museu i van poder gaudir d'una visita guiada per la zona. Fins i tot vam acompanyar als cridadors a donar de menjar als trencalòs!

I pel que fa a la relació amb l'entorn i la gent...
Hem descobert gent molt interessant, amb projectes de vida diferents que val la pena conèixer. Per exemple, vam gaudir d'una xerrada sobre nous models de vida neo-rurals, amb muntatge de tippis inclosa! Alhora, vam fer taller de tècniques de dibuix de la natura, fer pa i pizzes, educació ambiental i protecció del medi.

Vaja, que com veieu, estem molt bé i comencem a gaudir de veritat de la tranquil·litat de la zona i d'una altra manera de viure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada