dilluns, 19 de març de 2012

CAMP DE TREBALL: MAS DE BARREDA


El camp de treballs'emmarca dins el projecte “Espai integral de natura” que està pensat per a realitzar una rehabilitació del mas i la seva explotació com a espai integral de natura. El propi camp de treball Mas de Barreda té la finalitat transformar les tasques en activitats d’aprenentatge-servei, per aquest motiu el projecte pretén reintegrar i millorar els camins, els boscos i l’estructura natural del Mas a més de incidir en l'aprenentatge i cura de la natura com a eina de transformació social i experiència enriquidora de participació col·lectiva

Les tasques tècniques que es duran a terme durant el camp de treball seran entre d’altres reconstruir el mur de pedra que vorejava el mas, empedrar un camí i desbrossar el bosc per prevenir possible incendis.

Pel que fa a les activitats lúdiques i pedagògiques que es duran a terme, es faran sortides de descoberta de l'entorn i una ruta de dos dies fent vivac. A més es realitzaran tota una sèrie de d'activitats en valors seguint la metodologia escolta que caracteritza la Fundació Escolta Josep Carol i activitats relacionades amb l'estima i cura de l'entorn natural.

Els i les participants s'allotjaran amb tendes de campanya al voltant del mas de Barreda, a l'espai integral de Natura, que compta amb zona d'aigua potable i instal·lacions de cuina, menjador, lavabos i dutxes.

Es tracta d'una activitat de l'Agència Catalana de la Joventut gestionada per la Fundació Escolta Josep Carol. Per consultar els preus i fer les inscripcions cal consultar al web www.xanascat.cat o trucar al 012.
El camp de treball Mas de Barreda 2 es tracta d'una activitat gestionada directament per la Fundació Escolta Josep Carol. Per consultar els preus cal mirar la barra lateral de la pàgina i contactar directament amb la fundació per fer les inscripcions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada